Take a minute

nu sitter jag här ensam i mitt rum och depp lyssnar på Take a minute, hallå det är inte ens en depplåt? förstår mig inte på mig själv ibland, pms? fast nä. jadu, är väl trött, hungrig ( och ja, jag är jävligt hungrig men alldeles för lat för att gå ner igen) och ensam. hatar att vara ensam, bara sitta här helt själv och, ja man hör ju hur det låter? jo men tjena, sitter ensam på mitt rum, gud va social jag känner mig, woho! haha, hur orkar jag ens med mig själv.
vill bara ha en hampus här brevid mig, som jag kan ligga och dryga mig tills han bryter ihop på mig och jag lovar att vara normal. men jag är fan inte normal, men jag älskar han nå enormt. yes sir!


Dagen börja med att jag vakna upp med underbaringen, sen blev det en sväng till stan för lite sista minuten shopping till bröllopet imorgon. efter det åkte jag hem och satt ensam på mitt rum i någon timme och till slut orka jag gå ner fixa ordning mig inte halft och åka iväg till bergvik(!?!?!) haha, ingen vidare väll blev det. men nu har jag vart i bergvik oxå, bra att prova så jag inte göra samma miss igen ;)
äh nu ska jag sätta igång den där filmen och försöka sova lite.
hörs

ny början, ja tack!

senaste månaden har väl varit både jobbig och helt underbar vissa stunder, har fattat vart jag står och vad jag  har framför mig. en del av det i alla fall. känns skit läskigt att jag ska börja gymnasiet i ny stad, ny skola och helt ny klass. känner ingen. fast "börja om från början" har väl alla drömt om någon gång och nu ska jag ta chansen gör göra det bästa av det här. låter hemskt att säga men känns inte som jag kommer sakna stenberga ett skit, hah!
fast aja, helt nytt liv kommer jag väl inte få men det kommer bli mycket nytt.

så när jag ändå är igång kan jag väl försöka med ny start på bloggen med? och jag kommer inte skriva för att få läsare utan mer för mig egen skull. tror jag?
äh, nu kör vi på stort och blir sveriges största bloggare a lá kisse, haha eller inte ;)




Det är ju sommar!

här har det inte blivit mycket skrivet men det skiter man väl i, så hejdå tills vi hörs.





och måste bara säga att jag har kommit in på polhem, frisör.
visst är det lite coolt, fast nä.

RSS 2.0